Followers

NaniNaim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 14, 2010

Terima Kasih Ya ALLAH

Saat ini, aku di Office sedang bekerja... aku demam, kerja banyak, office sejuk sangat...aku merungut...tiba-tiba aku rasa macam malas nak buat kerja, padahal dah dapat email dari bos tanya tentang kerja aku...aku bagitau "still in progress sir, i will update to u tomorrow"...alamak aku dah promise with him...malas lagi...tak selesa, got flu...and sooo cool...NAni....jangan malas tue amalan syaitan...
aku teringat nani kakak aku...kak uda, she said...jangan biasakan diri sebut letih or banyak kerja....try to keep it out...so aku google2...cari motivation word....agar aku semangat...lalu teringat Halaqah sentuhan qalbu, aku terus semangat...insaf rajin kerja...sbb aku ade kontrak dengan Allah..."Everything i do, i do it for U ALLAH...just for U, My ALLAH..." lalu aku rindu sangat dengan mak aku...aku doakan semoga mak dan ayah aku sihat...amin...mak! kena semangat erk...intan sayang mak...
aku tau demam nie pun Allah yang bagi...supaya aku sentiasa sabar hadapi...TERIMA KASIH YA ALLAH, kerna ENGKAU tidak pernah tinggalkan aku sendri...bimbinglah aku Ya ALLAH...agar sentiasa berada di jalanMU....

No comments: