Followers

NaniNaim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 17, 2010

15 Ogos 2010 / 5 Ramadhan 1431 H

Salam Ramadhan kepada semua pembaca setia Hanani.Blogspot... pagi nie nani free, tak banyak sangat kerja yang harus nani selesaikan, biasala kan bulan puasa, boss nani baik sangat, tak push staff dia untuk serius bekerja, thanks boss, lap u...hehehe ngade je... eh, sebenarnya nani nak share perjalanan hidup nani sepanjang ramadhan nie. Bukan semua yang nani akan shared kan, hanya yang best2 je...tak best la bila bace crita sedihkan, bila kita nak tersenyum sekirannya kita asyik nangis je, btul tak? siapa setuju, senyum, siapa tak setuju diam je...if still want to read stay, if not...nevermind....but...stay la sampai habis bace ye...hehe....

U all mesti tertanya-tanya apa yang telah terjadi pada tarikh yang telah tertera sbgai tajuk nie...hurmmm...sebenarnya, nani berbuka kat hotel... thanks alot to my brother (Harris Hazri Halim) and his wife my sister-in-law (Yusliza Jamalut) kerana sudi membawa adik manja mereka ini berbuka di salah sebuah hotel di Kuala Lumpur... u all nak tau hotel ape? PNB Darby Park near to PNB building at Jalan Binjai Kuala Lumpur.

Inilah hotelnya, biasa je kan...tp not bad la...sebenarnya nani tak tau pun yang abang babi nak berbuka kat hotel, ingat just nak berbuka kat restaurant je. Tba-tba dah samapai ke Pavilion, pastu masuk dalam kawasan Hotel. Nani pun tnya la, kita berbuka kat sni ker? Bang cik pun jawabla dgn bestnyer, iye...kita makan sampai muntah...Ya Allah...korang tau nani wear ape? simple gler...best part is...scandal je nani pakai...ayoooo nape xbagitau awal2...boleh la nani melaram  sikit kan...hehehe...tapi tak pe yang penting berbuka....




Welcome to the 39 Restaurant, PNB Darby Park
Dan ini adalah makanan berbuka Nani pada hari tue ::

mesti u all kate ala sikitnya nani makan kan, Alhamdulilah, nani dapat mengawal nafsu nani, itu yang nani harapkan di bulam Ramadhan ini. Nani tak nak amik makanan byk-byk, tapi akhirnya nani tak habis makan...rugi...dan membazirkan amalan syaitan...tapi yang nani tak sangka family abg nani la... makan bersungguh-sungguh, sampai kenyang sangat, sampai tak larat nak g solat maghrib...tapi bagus la kat hotel nie, nani dan pelanggan yang lain dapat menunaikan solat maghrib dengan selesanya...hihi

 sambil-sambil kami menjamu selera, ade plak penyanyi iringin menghiburkan kami sewaktu kami bersantap...so nani pun request la lagu utk dia nyanyikan...sedap suara dia...jap erk nani share dgn korang video dia...nani ad rakam tau...


nani nak bagitahu ye, if u all nak tgk video nie, pause la dlu mp3 nani tue... ade kat sebelah kri bwah tau...hehe...selamat terhibur...tp sikit je pun...sbb memory xckup hehehehee....

okla sampai sni dulu....salam ramadhan....

1 comment:

yusleeza said...

ada sikit pembetulan kat cite atas tu....bang cik pi solat maghrib dulu kat tingkat 5 masa dia hilang tu n terus sambung makan balik lepas dia pi toilet(cirit birit)...heheheheh....n kak ija pun alhamdulillah sebelum bgtau intan musolla kat tingkat 5... dah selamat menunaikan yang wajib dulu....n baru sambung makan balik....kesimpulannya tiada sape yang tertinggalkan maghrib pada hari kejadian....makan2 best2 juga...tapi yang WAJIB tetap mesti buat....SEKIAN...RALAT>>>>