Followers

NaniNaim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 22, 2010

•.¸¸.•´¯`•.Cerita tentang Aku ler ♥.•´¯`•.¸¸.•.

 Health::
December Fever... December bring to sick...masuk december ni, aku rasa nak demam jer, tak berapa best bila diri kita berada dalam keadaan sakit.... nak pulak sakit tu adalah demam...hurm sangat la tak best...tapi aku dah jumpa doktor. Aku harap sangat aku akan kembali sihat seperti biasa... tak nak dah rasa sakit-sakit dada, sesak-sesak nafas, stress satu badan dan sewaktu dengannya... InsyaAllah, Allah berikan aku sakit, Allah juga yang akan menyembuhkan aku...amin



Career ::
Syukur Alhamdulilah... semuanya berjalan dengan lancar, walaupun banyak sangat dugaan yang aku hadapi untuk memastikan kerjaya yang aku impikan tercapai...amin...YA ALLAH, ENGKAU permudahkan segala urusan ku Ya ALLAH... hanya padamu tempat aku mengadu dan meminta pertolongan...amin



Love ::
Cakap soal cinta aku jadi resah sangat... mana taknya, Aku masih tercari-cari "Love Story" aku...tapi...ada yang melamar... (◕‿-)



Family ::
rindu Mak dan Abah aku... dorang baru je datang 7 disember yang lepas...aku rindu gila dengan dorang... Mak Abah aku sihat sejahtera...amin



Job ::
Job aku, aku jer...normal job... aku sampai office kadang jam 8:50, kadang tepat jam 9:00 kadang lewat 10 minit itu la aku...
tapi balik tepat masanya jam 6:00..hehe...sebab aku kena hadapi long journey nak sampai ke rumah...kalau jem lagi la...sabar jela... office hour 9am to 6 pm...(9 jam tuuu...hutmmm)



Financial ::
kewangan yang tak perlu aku story kat sini...tapi ada sapa-sapa nak tolong aku?


~MissNaniey~

2 comments:

cahaya lampu minyak tanah said...

hai miss naniey..
agak lama jugak sy tungu awk tulis blog ni..
akhirnya awk tulis jugak yaa...
pasal topik ni sy tertarik dgan bab cinta awk..
adakah lelaki yang melamar awk..
lelaki yang ada pic dia didlm blog awk ni..
alah pic awk dgan dia ditaman 2..

(✿◠‿◠) said...

hai...agak sibuk dgn job n career baru sy ;)..thanks for waiting....;-) xla...itu cinta lma, dh lma lost contact...ini insan bru cuba memberi cinta baru pd sy... eventough, berat pda sy utk trima...tp sy cekalkn hti utk memberi peluang pd dri sy utk bercinta lg...lgpun sy xbleh nak punish insan baru nie dek kerana cinta lma sy yg tak menjadi kn... cuma sy tkut nak hadapi kenyataan ini...bukan senang nak bcinta lagi stelah mendiamkan dri dgn cinta slama 4 tahun lebih...rsa pelik bila insan bru nie hadir...