Followers

NaniNaim

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 26, 2010

Sunday - it mean end of Holidays!

It's Sunday!, I don't have to go to work, because today is weekend day, so I decide not to wake up early, but still early... 
What to do ?
1 ) Basuh yang seminggu tak basuh 
2) Kemas bilik yang serabut
3) Shopping - 

  • yesterday i bought 2 t-shirt green n purple colour
  • Kitchen stuff (cancel separuh jer sebab, belum beli semuanya...hehe)
4) Dating saturday dah...sunday belum (Boleh gini?)
5) survey Pc's 
6) fikir esok nak pakai baju ape g kerja (kena fikir siap2)

Itu jer yang ade dalam otak aku sekarang, tak proper listed apa yang patut aku buat setiap hari...hurmmm anyway, hari merupakan hari kemuncak buat Malaysia, kerana perlawanan bola sepak antara Malaysia dan Indonesia di Bukit Jalil...moga2 Malaysia menjadi Juara Suzuki kali ini...amin
so aku dicide, nak pergi menonton ler...dengan spa dan dengan akan di Rahsiakan hahaha....(jangan mare ha)...ok la...nak g breakfast n sidai towel yang bru basuh....daaa
wish u all Happy on Sunday...don't forget, tomorrow is workkk.... ;-)


No comments: